Bolsjer och söndagsångest

av Maria Edie Lou

Ligger i sängen (madrassen på golvet) och känner mig som världens nervvrak. Jag har enligt Oskar seriösa humörsvängningar, särskilt på söndagar och värst är det om jag druckit alkohol kvällen innan. Som igår, vi besökte Mikkellerbar och ett nyöppnat caféhostel, mycket märkligt men mysigt, i/på (jobbigt med dansksvenskan) Viktoriagade. Sovplats, frukost och en yogatimme för 199 kr. Ganska bra deal om man inte blir lika bakis som jag alltid blir. Sen drog vi till Ködbyen och dansade lite på Joline, men både jag, Oskar och Kira blev lite för trötta när vi väl nådde fram.

Nåväl, idag sov jag typ till klockan 1 (!!!!) blir rädd för mig själv när det händer. Hatar att sova länge fast att jag älskar att sova. Men jag kompenserar tidiga morgnar med tidiga kvällar för att täcka det extrema sömnbehov jag har. Lyckades tillfälligt bota med söndagsångest med frukost i solen på Joe and the juice. Både jag och Oskar är emot pretty boy -kulturen dem kör med men det finns ingen som pressar bättre juice än dem så vi går dit ändå.

Annars har vi mest promenerat på älskade Österbro som jag tycker så mycket om och sett Sverige förlora i handboll i OS finalen. Så jävla surt. Först hejade jag på Danmark men så vann ju Sverige mot dem så då hejade jag på dem och då förlorar dem givetvis mot Frankrike. Jag är ingen sportfantast av just den anledningen att när jag äntligen tar mig tid att heja på ett lag så förlorar dem. Men vi får väl vara stolta ändå. Eller får man det?

Nu känner jag att söndagsbabblet nått en ny nivå så jag sätter punkt här. Så hörs vi kanske imorgon. Eller någon annan dag.